KlipZ!

Graag stel ik me even voor, ik ben Rianne Klausener.
Ruim 3 jaar geleden begon ik voor mezelf op Willemsoord. Vanaf heden zitten wij op de Ruyghweg waar we als team met plezier werken.
Ik heb een dochter van 16. Mijn hobby’s zijn sporten en veel met mijn werk bezig zijn. Wat mijn passie is.

Ik werk zelf 5 dagen in de salon, binnenkort gaan we uitbreiden met een schoonheidssalon waar we met ze alle zin in hebben! Dat we uiteindelijk beauty concept hebben.

Het pand is ruim en licht en bevind zich in een gezellige buurt waar voldoende reuring is. Mensen lopen hier makkelijk naar binnen en niet onbelangrijk parkeren lukt hier altijd.

 

Graag stel ik me even voor, ik ben Bridget Postma.
Ik ben 19 jaar en woon in Den Helder. In 2016 ben ik met plezier begonnen aan de kappersopleiding op het ROC in Den Helder. Hierbij heb ik stage gelopen bij kapsalon KlipZ! en heb in 2018 mijn diploma behaald. Ik heb het erg naar mijn zin hier en blijf dus met plezier hier werken. Ik heb in mijn stage periode al veel geleerd en hoop dat ik nog meer ervaringen kan op doen. Ik vind dat wij een leuk team zijn en kunnen het dus goed met elkaar vinden. Mijn hobby’s zijn leuke dingen doen met familie en vrienden, lekker eten en uitgaan met vriendinnen

 

 

 

 

 

 

Graag stel ik me even voor, ik ben Shanissa Beers.
Sinds april 2018 loop ik stage op dinsdag en woensdag bij Kapsalon KlipZ! Ik heb het hier erg naar mijn zin en ik leer veel nieuwe dingen. In september 2018 ga ik van start met de kappersopleiding op het Horizon college in Heerhugowaard. En hoop daar snel mijn opleiding af te ronden met succes. Mijn hobby’s zijn sporten en leuke dingen doen met familie en vrienden.